Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğümüze bağlı faaliyetlerini sürdüren Devrek Gençlik Merkezimizce hazırlanan “Minik Yüzler Gülen Gözler” projesi kapsamında ilçelerimizde köy okullarında öğrenim gören 350 gencimize atkı, bere ve eldiven takımı dağıtımı yapıldı. 
     Proje hazırlayıcısı Gençlik Lideri Bülent DEMİRCİ projemizin amacı: köy okullarımızdaki dezavantajlı gençlerimizi avantajlı konuma getirebilmek ve köy okullarımıza gençlerimizin eğitim öğretim dönemlerinde yanlarında bulunmak yardımcı olmak kültürel sosyal faaliyet ve aktiviteler yaparak gençlerimizi mutlu edebilmek yüzlerindeki tebessüme ortak olmak yardımlaşma, paylaşma ve gönüllülük duygularını pekiştirmenin amaçlandığını söyledi.
Proje dahilin de, DEVREK ilçemizde Eğerci Beldesindeki Eğerci İlkokulumuz, Özbağı İlkokulumuz, Yazıcık İlkokulumuz ve Misakı Milli Anaokuluna, GÖKÇEBEY İlçemizde Dağdemirciler İlkokulumuz, Yeşilköy İlkokulumuz ve Pazarlıoğlu Köy Okulumuza, EREĞLİ İlçemizde Dedeler Köyü Şehit Noyan İlkokulumuza, Elmacı Köyümüz Elmacı İlkokulumuza atkı, bere ve eldiven takımlarının dağıtımları yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan YÜKSEL, bir yüz daha güldürmenin sevinci içerisindeyiz. İlçelerimizdeki birleştirilmiş İlkokullarımızdaki Minik arkadaşlarımızı ziyaret ettik, yüzlerindeki gülümsemelere ortak olduk. En ücra köşedeki gencimizin yüzünü güldürene kadar durmak yok. “MİNİK YÜZLER GÜLEN GÖZLER” projemizle her gence ulaşmayı amaçlıyoruz. Minik yüzler mutlu olunca bizlerde mutlu ve Güçlü Türkiye İçin umutlu oluyoruz. Tek amacımız var kırsal kesimde yüzünü güldürmediğimiz genç kalmayana kadar her yere ulaşmak olduğunu aktaran YÜKSEL, projemize destek veren, Zonguldak Dernekleri Federasyonuna (ZONDEF), Gençlik Liderlerimize ve ULTRAS DEVREK TARAFTAR GRUBUMUZA teşekkürlerimizi gençlerimiz adına sunuyoruz.