2015 yılında İl Müdürlüğümüz tarafından Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında düzenlenen kurumlar arası Muzaffer BADALIOĞLU Futsal turnuvası yapılan müsabakalarla sona erdi.
40 yaş üstü kategorisinde;
Kilimli Belediyesi - İl Milli Eğitim Müdürlüğü müsabakası İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 8-7'lik galibiyeti ile şampiyonluğu yakaladı.
40 yaş altı kategoride ise;
Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - Zonguldak Belediyesi karşı karşıya geldi. Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 8-6'lık galibiyetinin ardından müsabakalar tamamlandı.
Turnuvanın final müsabakalarına Muzaffer BADALIOĞLU'nun eşi Şükran BADALIOĞLU'da katıldı.
Müsabakaların ardından 40 yaş altı kategoride, turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini Ziya Gökalp Ortaokulu Müdür Hürriyet BERBEROĞLU ile Hasan Ali Yücel Lisesi Müdürü Turgay ANAR, 40 yaş üstü kategoride de ise dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini İl Müdürümüz Sayın Uğur AKDENİZ ile Şükran BADALIOĞLU verdi.
Ayrıca turnuvada 40 yaş üstünde gol kralı olan Hakan ALKAN ile 40 yaş altı kategoride gol kralı olan Tolga BAYRAK'a hediyeleri İl Müdürümüz Sayın Uğur AKDENİZ tarafından verildi.
Turnuva müsabakalarda düdük çalan hakemlere ise hediyeleri İl Hakem Kurulu Başkanı Metin CEVAHİR ve 11. Bölge Bölgesel Kurul Üyesi Erol PESEN tarafından verilirken günün anısına Şükran BADALIOĞLU'na forma hediye edildi. Gecenin sonunda ise tertip komitesi tarafından kokteyl düzenlendi..